Категорија: Аквариуми

GT Series

Аквариум без кабинет. Во цената е вклучено аквариум со пластичен капак, LED  осветлување, филтер на задната страна на аквариумот со филтер материјал. Аквариумот може да биде слатководен или морски. ШИФРА ДИМЕНЗИИ БОЈА ЦЕНА Vol. GT50 42x39x38 црн 10600 50 GT100 51x44x53 црн 16170 100
Прочитај повеќе

LT Series

Аквариум без кабинет. Во цената е вклучено аквариум со пластичен капак, LED  осветлување и топ филтер. ШИФРА ДИМЕНЗИИ БОЈА ЦЕНА Vol. LT30A 41x28x35 црн 5000 30 LT60A 57х33х39 црн 6480 60
Прочитај повеќе

HR3 Series

Аквариум без кабинет. Во цената е вклучено аквариум со пластичен капак, LED  осветлување и топ филтер. ШИФРА ДИМЕНЗИИ БОЈА ЦЕНА Vol. HR3 380 38x23x42 црн 3790 33 HR3 380 38x23x42 сребрен 3790 33 HR3 480 48x25x45 црн 4390 48 HR3 480 48x25x45 сребрен 4390 48 HR3 480 48x25x45 бел 4390 48 HR3 580 58x29x50 бел…
Прочитај повеќе

BY Series

Аквариум без кабинет. Во цената е вклучено аквариум со пластичен капак, LED  осветлување и топ филтер. ШИФРА ДИМЕНЗИИ БОЈА ЦЕНА Vol. BY 460 48x30x54 црн 7270 40 BY 560 58x36x75 сребрен 9830 92 BY 560 58x36x75 црн            9830 92
Прочитај повеќе