За нас

Локација

ул. Лондонска бр. 19 локал 33 - ТЦ Олимпико

Работно Време

Понеделник - Петок 09:00 / 20:30 часот
Сабота - 10:00 / 17:00 часот
Тел за контакт 02/3061 - 512