ABF181 Јакна

Јакна  со состав од надворешен дел од 100% вештачка кожа и внатрешен дел од чинион.

Големина

  • ABF181/39-VIN - 39 cm - цена 1980 ден
  • ABF181/43-VIN - 43 cm - цена 2120 ден

No Comments Yet.

Leave a comment