Категорија: Храна за риби

Sera Marine Granules

Гранулатна храна за сите морски риби. Поради внимателно избраните состојќи како што се морските алги богати со јод, спиролината и крил ракчињата оваа храна ги исполнува нивните природни потреби. Пакување од: 100мл – 260 ден
Прочитај повеќе

Sera Holiday

Храна во вид на таблета за сите видови на риби која трае до 1 недела. Пакување од: 10таб – 340 ден
Прочитај повеќе

Sera Goldy Color Spirolina

Зрнеста храна за караси и сите ладноводни риби. Високиот процент на спиролина помага во истакнување на бојата на рибите и го подобрува дигестивниот систем. Пакување од: 100мл – 110 ден 250мл – 270 ден 1000мл – 620ден 10000мл- 3100 ден
Прочитај повеќе

Sera Goldy Gran

Зрнеста храна за караси и сите ладноводни риби. Благодарение на висококвалитетните состојки како пченицата, омега масните киселини и мански олигосахариди ја прават оваа храна лесно сварлива, а притоа рибите ги добиваат сите потребни хранливи материи. Пакување од: 100мл- 110ден 250мл – 270 ден 10000мл – 2550 ден  
Прочитај повеќе