Категорија: Сад за храна и вода маче

C034

Порција за споро јадење од меланим во три бои, црвена, црна и кремаста. C034/1 – Големина 13.5 см – Цена 190 ден
Прочитај повеќе

C056

Пластично/ росфајни порции во повеќе бои. C056/A – Големина 10 см – 150 мл. Цена 200 ден C056/B – Големина 12 см – 250 мл. Цена 210 ден C056/C – Големина 14 см – 450 мл. Цена 240 ден C056/D – Големина 17см – 750 мл. Цена 350 ден
Прочитај повеќе

C030

Порција од меламин со дезен. C030/1 –  Единечна порција, големина 14 см – 150 мл. Цена 160 ден C030/2 -  –  Единечна порција, големина 16 см – 150 мл. Цена 240 ден C030/6 – Дупла порција, големина 33х20 см – 2х500 мл. Цена 320 ден
Прочитај повеќе