Категорија: Облека за куче

ABF46

Јакна со состав од надворешен дел 100% синтетичка кожа и внатрешен дел 60% полиестер и 40% памук. Големина и боја: Плаво - B и црвено - R ABF46/27-B - 27цм - цена 1330 ден ABF46/27-R - 27цм - цена 1330 ден ABF46/30-B - 30цм - цена 1410 ден ABF46/30-R - 30цм - цена 1410 ден…
Прочитај повеќе

ABF72

Јакна со состав од надворешен дел 100% синтетичка кожа, внатрешен дел 80% памук и 20% полиестер и полнење 100% полиестер. Големина и боја: Црвена - F и сива - TO ABF72/27-F - 27 цм - цена 1270 ден ABF72/27-TO - 27цм - цена 1270 ден ABF72/30-F - 30 цм - цена 1340 ден ABF72/30-TO -…
Прочитај повеќе

ABF171

Јакна со состав од синтетичка кожа. Големина и бои: - Розава, црвена и зелена ABF171/27 - 27цм - цена 780 ден ABF171/30 - 30цм - цена 830 ден ABF171/33 - 33цм - цена 870 ден ABF171/36 - 36цм - цена 920 ден ABF171/39 - 39цм - цена 960 ден    
Прочитај повеќе

ABF257

Дуксер со состав од 100% памук -KIS и 70% памук и 30% полиестер - JOG. Големина ABF257/25-KIS - 25цм - цена 1540 ден ABF257/40-KIS - 40цм - цена 1930 ден ABF257/25-JOG - 25цм - цена 1540 ден ABF257/40-JOG - 40цм - цена 1930 ден  
Прочитај повеќе