HR3 Series

Аквариум без кабинет. Во цената е вклучено аквариум со пластичен капак, LED  осветлување и топ филтер.

ШИФРА                 ДИМЕНЗИЈА          БОЈА             ЦЕНА          Vol.

HR3 380                  38x23x42                 црн                 4000             33

HR3 380                 38х23х42                  бел                  4000             33

HR3 480                 48x25x45                  црн                  5110             48

HR3 480                48x25x45                   бел                  5110              48

HR3 580                58x29x50                   бел                  6650              75

HR3 580                58x29x50                   црн                 6650              75

HR3 580                58x29x50                   сребрен         6650              75

HR3 580                58x29x50                   махагони       6150              75

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment