M407 Јакна

Водоотпорна јакна составена од два дела со состав 100% полиестер.

Големина

  • M407/60 - 60 cm - цена 2630 ден
  • M407/65 - 65 cm - цена 2840 ден

No Comments Yet.

Leave a comment