Категорија: Козметика и хигиена за маче

LA180

Парфем со мирис на ванила за отстранување на лошите мириси од тоалетот за маче. Големина 400г. Цена 370 ден
Прочитај повеќе

LA110

Сув шампон во прав за длабинско чистење и парфемирање на влакно кај кучиња и мачиња.  Пакување 150 г. Цена 550 ден
Прочитај повеќе