Категорија: Додатоци за фонтана

Sera Phyto met Baktazid

Третман за вода против бактериски инфекции во слатководни аквариуми и фонтани. Пакување 30 мл – 400-600 л вода. Цена 780 ден
Прочитај повеќе

Sera Phyto med Protazid

Третман за вода против бели точки во слатководни и морски аквариуми и фонатани. Пакување 30 мл – 195-330л вода. Цена 580 ден
Прочитај повеќе