M457 Јакна

Водоотпорна јакна  со состав 100% полиестер.

Големина

  • M457/55- 55 cm -  цена 1750 ден
  • M457/60- 60 cm -  цена 1820 ден
  • M457/65- 65 cm -  цена 2100 ден

No Comments Yet.

Leave a comment