ABF255 Јакна

Водоотпорна јакна во состав од 100% полиестер.

Големина

  • ABF255/39-V - 39 cm - цена 2120 ден
  • ABF255/36-V - 36 cm - цена 2070 ден

 

No Comments Yet.

Leave a comment