Категорија: Третмани за вода

Sera Phosvec

Го отстранува високото ниво на фосфати и со тоа влијае на намалување на алгите во аквариумот. Пакување од: 50 мл – 200л вода – 140 ден
Прочитај повеќе

Sera Baktopur Direct

Третман против бактериски инфекции кај слатководни и морски риби, па дури и во многу напредната фаза. Пакување од: 8 таб – 400л вода – 380 ден 24 таб  - 1200л вода – 730 ден
Прочитај повеќе

Sera Baktopur

Третман против распаѓање на перки, бактериски инфекции од бактериите Aeromonas или Pseudomonas, рани и црвенило по телото на рибата. Пакување од: 50мл- 800л вода – 310 ден
Прочитај повеќе

Sera Costapur

Третман против бели точки кај слатководни и морски риби. Помага и при третирање кожни паразите како што се Ichthyobodo necator, Chilodonella, Trichodina, Brooklynella and Cryptocaryon irritans. Пакување од: 50мл – 500-1000л вода – 310 ден
Прочитај повеќе