Наши производи

 • M456 Јакна

  M456 Јакна

  Водоотпорна јакна во состав 100% полиестер. Големина M456/65 - 65 cm - цена 2750 ден

  Прочитај повеќе

 • M407 Јакна

  M407 Јакна

  Водоотпорна јакна составена од два дела со состав 100% полиестер. Големина M407/60 - 60 cm - цена 2630 ден M407/65…

  Прочитај повеќе

 • M457 Јакна

  M457 Јакна

  Водоотпорна јакна  со состав 100% полиестер. Големина M457/55- 55 cm -  цена 1750 ден M457/60- 60 cm -  цена 1820…

  Прочитај повеќе

 • ABF50 Јакна

  ABF50 Јакна

  Водоотпорна јакна  со состав 100% полиестер. Големина ABF50/XL-B - цена 980 ден ABF50/XL-R - цена 980 ден ABF50/XXL-R - цена…

  Прочитај повеќе

 • M8391 Јакна

  M8391 Јакна

  Водоотпорна јакна со состав од надворешен дел 100% најлон и натрешен дел 100% полиестер. Големина M8391/L - 45 cm -…

  Прочитај повеќе

 • ABF181 Јакна

  ABF181 Јакна

  Јакна  со состав од надворешен дел од 100% вештачка кожа и внатрешен дел од чинион. Големина ABF181/39-VIN - 39 cm…

  Прочитај повеќе

 • M466 Џемпер

  M466 Џемпер

  Џемпер во состав од 100% акрил. Големина M466/36 - 36 cm - цена 1560 ден    

  Прочитај повеќе

 • ABF255 Јакна

  ABF255 Јакна

  Водоотпорна јакна во состав од 100% полиестер. Големина ABF255/39-V - 39 cm - цена 2120 ден ABF255/36-V - 36 cm…

  Прочитај повеќе

 • PDB03/35 Дуксер

  PDB03/35 Дуксер

  Дуксер во состав 30% полиестер и 70% памук. Големина PDB03/35-RA - 35 cm - 2370 ден PDB03/35-B - 35 cm…

  Прочитај повеќе

 • M423 Дуксер

  M423 Дуксер

  Дуксер со состав од 65% полиестер и 35% памук, внатрешен дел 100% полиестер. Големина M423/33 - 33 cm - цена…

  Прочитај повеќе

 • M482 Јакна

  M482 Јакна

  Водоотпорна јакна со состав од 50% полиестер и 50% рециклиран полиестер. Големина M482/33 - 33 cm - цена 1920 ден…

  Прочитај повеќе

 • M483 Јакна

  M483 Јакна

  Јакна составе на од два дела, по состав 35% полиестер и 65% рециклиран полиестер. Големина M483/33 - 33 cm - …

  Прочитај повеќе