Категорија: Храна за желки

Raffy Mineral

Храна за желки богата со минерали кои помагаат за здрави коски и цврст оклоп. Пакување: 250 мл – цена 230 ден
Прочитај повеќе

Sera Raffy I

Храна за желки која во својот состав има 87% гамарус, риба и крил ракчиња. Пакување: 100мл – цена 130 ден 250мл – цена 240 ден 3800мл – цена 1690 ден
Прочитај повеќе

Sera Raffy P

Основна храна за желка во форма на смоки. Пакување: 100 мл – цена 110 ден 3800 мл – цена  1190 ден
Прочитај повеќе

Sera Reptil Professional Carnivor

Храна за желки која во својот состав има риба, гамарус и крил ракчиња, а при тоа е обогатена со минерали, витамини и алги кои помагаат желките да бидат отпори на болести. Оптималниот сооднос на калциум и фосфор е основа за здрав раст на коските и оклопот. Пакување: 100 мл – цена 160 ден 250 мл…
Прочитај повеќе