Категорија: Лежалки за куче

CC009/C

Лежалка во 2 големини. -  CC009/C – 1  - димензија 50х70 цм. Цена 1250 ден - СС009/С – 2 – димензија 60х85 цм. Цена 1450 ден
Прочитај повеќе

CC035/W1

Лежалка со војнички дезен во повеќе големини. - CC035/W1 – 1 – димензија 68 цм. Цена 1800 ден - CC035/W1 – 2 – димензија 75 цм. Цена 2000 ден - CC035/W1 – 3 – димензија 80 цм. Цена 2200 ден
Прочитај повеќе

CC029/H

Лежалка во повеќе бои и големини. - CC029/H-1 – димензија 55х40. Цена 690 ден - CC029/H-2 – димензија 62х44. Цена 790 ден - CC029/H-3 – димензија 67х46. Цена 890 ден - CC029/H-4 – димензија 80х55. Цена 990 ден - CC029/H-5 – димензија 90х65. Цена 1100 ден - CC029/H-6 – димензија 105х70. Цена 1300 ден
Прочитај повеќе