Категорија: Третмани за трева и додатоци

Flore 2 Ferro

Црвената трева и брзорастечката трева има потреба од поголема количина на железо за поибави бои и здрав раст. Затоа тука е Flore 2 Fero да го надокнади потребното количество на железо. Пакување: 50мл за 200л вода - цена 190 ден  
Прочитај повеќе

Flore 1 Carbo

За убав раст на тревите им е потребно јаглерод за фотосинтеза. Flore 1 Carbo ја обезбедува потребната количина на јаглерод за здрав раст на тревата. Пакување: 50мл за 200л вода - цена 200ден
Прочитај повеќе

Florena

Третман за потхрана на трева преку лист. Во компинација со Florenette се идеална комбинација за здрав раст на тревите. Пакување: 50мл  за 200л вода - цена 140ден 100мл за 400л вода - цена 250ден
Прочитај повеќе