Категорија: Кафез за глодар

Tommy Series

Кафез за глодар во повеќе бои и димензии. - Tommy 62 – димензија 62х37х35цм. Цена 2050 ден - Tommy 72 – димензија 72х44х39цм. Цена 2440 ден - Tommy 82 – димензија 82х51х42цм. Цена 2920 ден - Tommy 102 – димензија 102х53х46цм. Цена 3420 ден
Прочитај повеќе