Категорија: Аквариуми

HLG-1500F

Аквариум со димензија 150х50х80 цм, црн со сребрени лајсни – 350 литри. Во цената од 83350 ден влкучено е аквариум со кабинет, дисплеј на допир, пластичен капак,филтер во кабинетот со UV лампа и Т8 неонки. Аквариумот може да се користи за слатководни и морски риби.
Прочитај повеќе

DM-600/DM-800

Аквариум без кабинет. Во цената е вклучено пластичен капак, топ филтер со филтер материјал, LED светло и поден филтер. ШИФРА ДИМЕНЗИИ/цм БОЈА ЦЕНА Vol. DM-800 80x40x54 црн 10290 120 DM-600 60x32x47 црн 8100 65
Прочитај повеќе

R6 1210LD / R6 1510LD

Аквариуми со алуминиумски капак, филтер под аквариумот по целата должина на аквариумоти, Т5 неонки и постоље од медијапан. Аквариумот може да биде за морски и слатководни риби. ШИФРА ДИМЕНЗИИ/цм БОЈА ЦЕНА Vol. R6 1210LD 122x60x81 црна праска 57700 418 R6 1510LD 151x60x81 црна праска 70200 496
Прочитај повеќе

R6 Series

Во цената на аквариумите е вклучен алуминиумски капак, топ филтер и осветлување ( во некои аквариуми има LED  неонки во некои Т8 неонки). Постоље е направено од медијапан. Аквариумите се за скатководни риби. ШИФРА ДИМЕНЗИИ/цм БОЈА Кабинет ЦЕНА Vol. R6 810 A 81х45х58 црн Без 14900 140 R6 810 A 81х45х58 сребрен Без 14900 140…
Прочитај повеќе