Категорија: Лежалка за маче

CG004

Лежалка за маче во повеќе бои. - CG004/A – димензија 50х25 цм . Боја кафена. Цена 1420 ден - CG004/C – димензија 50х25 цм . Боја портокалова. Цена 1420 ден - CG004/D – димензија 50х25 цм . Боја сива. Цена 1420 ден
Прочитај повеќе