Категорија: Аквариуми

MJ M Series

Аквариум без кабинет. Во цената е вклучено аквариум со пластичен капак, топ филтер и LED осветлување кое се пали и гаси на допир. ШИФРА ДИМЕНЗИИ/цм БОЈА ЦЕНА Vol. MJ M 360 36x22x37 црн 4000 22 MJ M 360 36x22x37 бел 4000 22 MJ M 460 46x27x46 црн 5110 43 MJ M 460 46x27x46 бел 5110…
Прочитај повеќе

UR S 1380

Аквариум преграден со димензија 144х53х76 цм, црн – 413 литри. Во цената од 41000 ден е вклучено аквариум со кабинет од медијапан, алуминиумски капак и Т8 неонки.
Прочитај повеќе

R9 S 1500SH

Аквариум со димензија 158х54х76 цм, махагони – 348 литри. Во цената од 47800 ден е вклучено аквариум со кабинет од медијапан, топ филтер, акуминиумски капак и Т8 неонки.
Прочитај повеќе

MJ5 R1210D-5

Аквариум со димензија 120х40х88 цм , кафен – 255 литри. Во цената од 81000 ден вклучено е аквариум со кабинет направе од дрво, филтер во кабинетот, LED неонки и пластичен капак.
Прочитај повеќе