Категорија: Светло за аквариум

DL Series

Светло за отворен тип на аквариуми, со место за две неонки и подесувачки рачки. - DL-20R – димензија             - цена 3600 ден - DL-30R – димензија             - цена 4010 ден - DL-40R – димензија             - цена 5030 ден
Прочитај повеќе

SM-800

Пластичен капак за аквариум со 2хТ8 неонки и долна лајсна. Боја црна и димензија 80х35 цм. Цена 4060 ден
Прочитај повеќе