Акваристика

page1-img1

Прочитај повеќе

Производи за мачиња

 Прочитај повеќе

Производи за кучиња

 Прочитај повеќе

Производи за глодари

 Прочитај повеќе

Тераристика

 Прочитај повеќе

Фонтани

Пружете им соодветна нега и грижа на вашите фонтани со производите на Deksport- oaza

Морска акваристика

Ако сте љубители на морскиот свет и морската акваристика, тогаш ние сме вистинискот одговор на сите ваши прашања.

Аквариуми

Купувајте ги најдобрите и најквалитетните аквариуми за вашиот дом од Deksport- Oaza

Производи на попуст

Видете ги сите производи кои се на попуст!

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Пет центар ДЕКСПОРТ- ОАЗА

Успешната историја на Нашата фирма започнува уште во далечната 1991 год. Денес сме препознатливи по својот квалитет и огромни предности пред останатата понуда на нашиот пазар. Претставуваме прв избор на оние купувачи кои сакаат квалитетен производ, дизајниран да задоволи и направи посреќни луѓе со посреќни миленици.

Прочитај повеќе

Ексклузивни увозници на брендови

1
RESUN, SERA и MINJIANG

понуда на аквариуми и производи за акваристика, храна за аквариумски риби, храна и опрема за фонтани.

2
CAMON

понуда на производи за кучиња и мачиња.

3
MARCHIORO

понуда на производи за глодари и птици.