Категорија: Чешли за куче

В250

Четка за чешлање со две страни и дрвена рачка. B250/A – Големина 17,5х6,5 см. Цена 200 ден B250/B – Големина 22х5,5 см. Цена 230 ден B250/C – Големина 23х6,5 см. Цена 230 ден
Прочитај повеќе