ABF50 Јакна

Водоотпорна јакна  со состав 100% полиестер.

Големина

  • ABF50/XL-B - цена 980 ден
  • ABF50/XL-R - цена 980 ден
  • ABF50/XXL-R - цена 1070 ден

No Comments Yet.

Leave a comment