LT Series

Аквариум без кабинет. Во цената е вклучено аквариум со пластичен капак, LED  осветлување и топ филтер.

ШИФРА ДИМЕНЗИИ БОЈА ЦЕНА Vol.
LT30A 41x28x35 црн 5000 30
LT60A 57х33х39 црн 6480 60

No Comments Yet.

Leave a comment