Категорија: Градник за куче

DC350 – DC354

Градник со прстен за поводник, отпорна рачка, рефлектирачки рабови, 4 нивоа за прилагодување и прстен за тренинг. DC353 – Големина  врат 60-69 см / Гради  76-88 см – Боја црна – Цена 2500 ден DC353 – Големина  врат 60-89 см / Гради  74-92 см – Боја црна – Цена 2700 ден
Прочитај повеќе

F30/F33

Градник за куче во повеќе бои. F030 -  Цена 390 ден F031 – Цена 480 ден F032 – Цена 520 ден F033 – Цена 600 ден
Прочитај повеќе