Категорија: Тестови за вода

PO4 тест

PO4 е тест за проверка на нивото на фосфати во аквариумот, кое е причина за појавување на алга во аквариумот. Пакување: цена 710ден  
Прочитај повеќе

Sera nitrat Test

Тест за проверка на нитрати во слатководни и морски аквариуми и фонтани. Пакување од: 60 теста – 700 ден
Прочитај повеќе

Sera nitriti Test

Тест за проверка на нитрати во слатководни и морски аквариуми и фонтани. Пакување од: 75 теста – 550 ден
Прочитај повеќе