Категорија: Морска акваристика

Sera Phyto med Protazid

Третман за вода против бели точки во слатководни и морски аквариуми и фонатани. Пакување 30 мл – 195-330л вода. Цена 580 ден
Прочитај повеќе

Sera Phyto med Tremazid

Третман против кожни и жабрини паразити во слатководен и морски аквариум и фонтана. Пакување 30 мл – 300 – 600л вода. Цена 780 ден
Прочитај повеќе

Sera Nematol

Третман за вода против nematodes во слатководни и морски аквариуми. Пакување 10мл – за 400 л вода. Цена 730 ден
Прочитај повеќе

Sera Tremazol

Третман за вода против кожни и жабрини паразити и тении и transversotrema во слатководен и морски аквариум. Пакување 25 мл – 375-500л вода. Цена 710 ден
Прочитај повеќе