Категорија: Потопни пумпи

NS Series

Потопни пумпи -  NS-2500 – моќност 55w – обрт 2500 л/ч – висински столб 3м - цена 2390 ден - NS-4500 – моќност 85w – обрт 3800 л/ч – висински столб 3,5м - цена 3350 ден - NS-6500 – моќност 120w – обрт 4600 л/ч – висински столб 4,5м - цена 4550 ден
Прочитај повеќе

NS-1300/NS-1800

Потопни пумпи - NS-1300 – моќност 55w – обрт 2500 л/ч – висински столб 3м - цена 2100 ден - NS-1800 – моќност 85w – обрт 3800 л/ч – висински столб 3,5м - цена 3200 ден
Прочитај повеќе

NS 980

Потопна пумпа, со моќност од 35W и обрт од 2000 л/ч, висински столб од 2,5м. Цена 1350 ден
Прочитај повеќе