Категорија: Храна за кои

Sera Pond Color Sticks

Храна за кои и караси за истакнување на бојата. Поради избалансираниот  сооднос на омега масните киселини, витамини и минерали  е лесно сварлива од дигестивниот систем на Коите и Карасите, а при тоа помага да бидат отпорни на болести. Пакување: 1000мл – цена 310 ден 3800мл – цена 590 ден
Прочитај повеќе

Sera Pond Granulat

Плутачка храна за Кои и Караси. Поради избалансираниот сооднос на јаглефидрати, протеини, витамини и минерали  е лесно сварлива од дигестивниот систем на Коите и Карасите со што  ја прави идеална храна преку цела година. Пакување: 1000мл – цена 290 ден 3800мл – цена 550 ден
Прочитај повеќе

Koi Royal Medium

Гранулирана пловечка храна за сите Кои со големина од 12 до 25цм. Поради избалансираниот сооднос на јаглефидрати, протеини и 4% на пченица е лесно сварлива од дигестивниот систем на Коите и ја прави идеална храна преку цела година. Пакување: 1000мл – цена 380 ден 3800мл – цена 830 ден
Прочитај повеќе

Koi Royal Mini

Гранулирана пловечка храна за сите Кои со големина до 12цм. Поради избалансираниот сооднос на јаглефидрати, протеини и 4% на пченица е лесно сварлива од дигестивниот систем на Коите и ја прави идеална храна преку цела година. Пакување: 1000мл – цена 410 ден 3800мл – цена 830 ден
Прочитај повеќе