Категорија: Додатоци за глодар

H322/AB

Топка за глодар - H322/А – дијаметар 12 цм – цена 290ден - Н322/В – дијаметар 18 цм – цена 410 ден
Прочитај повеќе

H101/BC

Поилка за глодар со лагер. - Н101/В – големина 100 мл – цена 130 ден - Н101/С – големина 250 мл – цена 170 ден
Прочитај повеќе