Категорија: Сет за куче

DC100/101

Поводник со околувратник во розева и црна боја. DC100/2 – големина околувратник 12х280мм / поводник 12х1100 мм . Цена 1450 ден DC101/2 -– големина околувратник 12х280мм / поводник 12х1100 мм . Цена 1450 ден
Прочитај повеќе

DC004/B

Градник со поводник со рефлектирачки ленти во 4 бои. Големина Ø 8 х 1200 мм / поводник 15мм. Цена  600 ден
Прочитај повеќе

DC0169

Мек градник во коплет со поводник. DC0169/B – Големина  гради 40+5 см/ поводник 10х1200 мм. Цена 840 DC0169/С – Големина  гради 45+5 см/ поводник 10х1200 мм. Цена 980
Прочитај повеќе