Третман за потхрана на трева преку лист. Во компинација со Florenette се идеална комбинација за здрав раст на тревите.

Пакување:

  • 50мл  за 200л вода - цена 140ден
  • 100мл за 400л вода - цена 250ден

No Comments Yet.

Leave a comment