За убав раст на тревите им е потребно јаглерод за фотосинтеза. Flore 1 Carbo ја обезбедува потребната количина на јаглерод за здрав раст на тревата.

Пакување:

  • 50мл за 200л вода - цена 200ден

No Comments Yet.

Leave a comment