Црвената трева и брзорастечката трева има потреба од поголема количина на железо за поибави бои и здрав раст. Затоа тука е Flore 2 Fero да го надокнади потребното количество на железо.

Пакување:

  • 50мл за 200л вода - цена 190 ден

 

No Comments Yet.

Leave a comment