Категорија: Третмани за трева и додатоци

Sera CO2 System

-  CO2 систем за аквариум до 300 литри вода. Системот содржи: - sera CO2 боца  (450 g/15.9 oz. CO2) која што може повторно да се полни,  со надворешен вентил и држач, - Вентил за намалување на притисокот - CO2 дифузер, 5 метри црево и неповратен вентил - тест за CO2 - sera florena  100мл и sera flore daydrops 50мл Цена – 18450 ден
Прочитај повеќе

Plant Care Set

 Сет за потхрана на трева за аквариум од 60 до 200 литри вода. Овој сет содржи: - CO2  дифузер - CO2  таблети ( 20 парчиња ) - sera florena 100мл – течна потхрана на трева која содржи железо и минерали - sera florenette 24 таб – потхрана во таблети кои содржат железо и минерали Цена -  1610 ден
Прочитај повеќе