Категорија: Храна за кои

Sera KOI Professional Spring/Autumn Food

Храна за кои пролет/есен, кога температурата на водата е под 17 степени. Се препорачува да се користи есен кога коите треба да се подготват за зимскиот период и напролет за да опорават од зимата. Пакување: 2,200 г – цена 1550 ден 7 кг – цена 4300 ден
Прочитај повеќе