Sera Pond Granulat

Плутачка храна за Кои и Караси. Поради избалансираниот сооднос на јаглефидрати, протеини, витамини и минерали  е лесно сварлива од дигестивниот систем на Коите и Карасите со што  ја прави идеална храна преку цела година.

Пакување: 1000мл – цена 290 ден

3800мл – цена 550 ден

No Comments Yet.

Leave a comment