Sera Pond Color Sticks

Храна за кои и караси за истакнување на бојата. Поради избалансираниот  сооднос на омега масните киселини, витамини и минерали  е лесно сварлива од дигестивниот систем на Коите и Карасите, а при тоа помага да бидат отпорни на болести.

Пакување:

1000мл – цена 310 ден

3800мл – цена 590 ден

No Comments Yet.

Leave a comment