Koi Royal Mini

Гранулирана пловечка храна за сите Кои со големина до 12цм. Поради избалансираниот сооднос на јаглефидрати, протеини и 4% на пченица е лесно сварлива од дигестивниот систем на Коите и ја прави идеална храна преку цела година.

Пакување:

1000мл – цена 410 ден

3800мл – цена 830 ден

No Comments Yet.

Leave a comment