Категорија: Храна за риби

Sera Discus Granules

Гранулирана храна за сите видови на Дискуси. Внимателно одбраните состојќи, протеините и состојќите богати со минерали помагаат во отпорноста на болести, здрав раст и равој, а пак лукот и пробиотските состојќи помагаат рибите да имаат добар дигестивен систем. Пакување од: 250 мл – 430 ден
Прочитај повеќе

Sera Red Parrot

Гранулирана храна за папагани и циклиди. Високиот процент на хеаматококус алга и крил ракчиња помага во истакнување на боите на рибите, здрав развој и отпорност на болести. Пакување од: 250мл – 320 ден
Прочитај повеќе

Sera Granured

Основна гранулирана протеинска храна за сите видови на циклиди. Во својот состав има висока концентрација на протеини, омега масни киселини и крил ракчиња ја прави оваа храна лесно сварлива, одлична за здрав развој и истакнување на боите на аквариумските риби. Пакување од: 250мл – 390 ден 1000мл – 920 ден  
Прочитај повеќе

Sera Granugrean

Основна растителна гранулирана храна за циклиди кои имаат потекло од Источна Африка. Високо избрани квалитетни хербани компоненти, како што се спиролината, алгите и спанаќот помагаат во истакнување на бојата, силен развој и здрав дигестивен систем. Пакување од: 250мл – 390 ден 1000мл – 920 ден  
Прочитај повеќе