Sera Goldy Gran

Зрнеста храна за караси и сите ладноводни риби. Благодарение на висококвалитетните состојки како пченицата, омега масните киселини и мански олигосахариди ја прават оваа храна лесно сварлива, а притоа рибите ги добиваат сите потребни хранливи материи.

Пакување од:

  • 100мл- 120ден
  • 250мл – 270 ден
  • 10000мл – 2750 ден

 

No Comments Yet.

Leave a comment