Sera Goldy Color Spirolina

Зрнеста храна за караси и сите ладноводни риби. Високиот процент на спиролина помага во истакнување на бојата на рибите и го подобрува дигестивниот систем.

Пакување од:

  • 100мл – 120 ден
  • 250мл – 270 ден
  • 1000мл – 660ден
  • 10000мл- 3300 ден

No Comments Yet.

Leave a comment