Категорија: Третмани за вода

Sera Phyto med Tremazid

Третман против кожни и жабрини паразити во слатководен и морски аквариум и фонтана. Пакување: 30 мл – 300 – 600л вода - Цена 780 ден
Прочитај повеќе

Sera Phosvec

Го отстранува високото ниво на фосфати и со тоа влијае на намалување на алгите во аквариумот. Пакување од: 50 мл – 200л вода – 140 ден
Прочитај повеќе

Sera Baktopur Direct

Третман против бактериски инфекции кај слатководни и морски риби, па дури и во многу напредната фаза. Пакување од: 8 таб – 400л вода – 420 ден 24 таб  - 1200л вода – 730 ден
Прочитај повеќе

Sera Baktopur

Третман против распаѓање на перки, бактериски инфекции од бактериите Aeromonas или Pseudomonas, рани и црвенило по телото на рибата. Пакување од: 50мл- 800л вода – 310 ден 500мл - 8000л вода - 2130 ден
Прочитај повеќе