Sera Raffy I

Храна за желки која во својот состав има 87% гамарус, риба и крил ракчиња.

Пакување:

100мл – цена 130 ден

250мл – цена 240 ден

3800мл – цена 1690 ден

No Comments Yet.

Leave a comment