Sera Reptil Professional Carnivor

Храна за желки која во својот состав има риба, гамарус и крил ракчиња, а при тоа е обогатена со минерали, витамини и алги кои помагаат желките да бидат отпори на болести. Оптималниот сооднос на калциум и фосфор е основа за здрав раст на коските и оклопот.

Пакување:

100 мл – цена 160 ден

250 мл – цена 290 ден

10000 мл – цена 5350 ден

No Comments Yet.

Leave a comment