Светло за отворен тип на аквариуми, со место за две неонки и подесувачки рачки.

- DL-20R – димензија             - цена 3600 ден

- DL-30R – димензија             - цена 4010 ден

- DL-40R – димензија             - цена 5030 ден

No Comments Yet.

Leave a comment