Категорија: Сет за куче

DC032

Градник и поводник за мали кутриња во повеќе бои. Големина 0,8 х 120 см. Цена 320 ден
Прочитај повеќе

DC167/FG

Градник и поводник. DC167/F – Големина  гради 40+5 см/ поводник 15х1200 мм. Цена 1050 ден DC167/G – Големина  гради 45+5 см/ поводник 15х1200 мм. Цена 1100 ден
Прочитај повеќе