Категорија: Потопни пумпи

FLOW Series

Потопни пумпи - FLOW-1500 – моќност 20W – обрт 1500 л/ч –висински столб 1,95м - цена 2120 ден - FLOW-2400 – моќност 35W – обрт 2400 л/ч – висински столб 2,4м - цена 3600 ден - FLOW-4000 – моќност 70W – обрт 4000 л/ч – висински столб 2,8м - цена 4350 ден - FLOW-4800 –…
Прочитај повеќе

Ѕ Series

Потопни пумпи - S-1000  - моќност 16W – обрт 1000 л/ч – висински столб  1,1м  – цена 950 ден - S-1500  - моќност 26W – обрт 1500 л/ч – висински столб 1,7м - цена 1230 ден - S-2000  - моќност 35W – обрт 2000 л/ч – висински столб 1,8м - цена 1750 ден - S-7000 …
Прочитај повеќе

SP-9500/SP-9500S

Потопна пумпа - SP-9500 – моќност 100W – обрт 4000 л/ч – цена 4830 ден - SP-9500Ѕ – со пловак - моќност 100W – обрт 4000 л/ч – цена 5770 ден
Прочитај повеќе

PENGUIN Series

Потопна пумпа - PENGUIN-3200 – моќност 80W – обрт од 3200 л/ч – цена 3200 ден - PENGUIN-4500 – моќност 110W – обрт од 4500 л/ч – цена 4980 ден
Прочитај повеќе